Kadonnut laukku ja passi palautettiin American Touristille Phuketiin

Phuket -

Yhdysvaltalaiselle turistille Phuketissa on palautettu ajoissa laukku, jossa oli passi sekä erilaiset luotto- ja henkilökortit, juuri ennen maasta lähtöä.

Phuketin turistipoliisi kertoi Phuket Expressille, että sunnuntaina (29th) noin klo 7. Edward Freitas, 30, Yhdysvaltain kansalainen, nousi taksiin Phuketin vanhassakaupungissa ennen kuin jäi pois Bang Naew -risteyksestä Phuket Townissa.

Freitas unohti taksiin laukkunsa, jossa oli passi ja erilaiset kortit. Hän ei muistanut taksin rekisterinumeroa. Freitasin oli määrä olla Thaimaasta Sydneyyn lähtevällä lennolla tänä iltana (30. tammikuuta)th).

Sosiaalinen media auttoi jakamaan tapauksen kuljettajan löytämiseksi, ja lopulta taksinkuljettaja ilmestyi Phuketin turistipoliisille laukkunsa kanssa tänä iltapäivänä ja palautti arvokkaat tavarat herra Freitasille. Freitas kiitti taksinkuljettajaa, Phuketin turistipoliisia ja paikallista sosiaalista mediaa ja lähti sitten lennolle aikataulun mukaisesti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.