Delfiini löydettiin kuolleena Krabista

Krabi -

Delfiini löydettiin kuolleena saaren läheltä Mueang Krabista.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että lauantaina 28. tammikuuta Than Bok Khoranin kansallispuiston viranomaiset ilmoittivat heille, että Hong-saaren itäpuolelta Khao Thongista löydettiin kuollut delfiini. osapiiri.

He menivät paikalle löytääkseen urospuolisen Intian ja Tyynenmeren pullonokkadelfiinin, joka oli 190 senttimetriä pitkä. Kuolleesta delfiinistä ei löytynyt vakavia haavoja.

Suoritettiin ruumiinavaus, jossa hänen kuolinsyynsä todettiin luonnolliseksi sairaudeksi.

-------------------------------

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.