Kolme kiinalaista miestä pelastettiin purjeveneen hajottua Krabin merellä

Krabi -

Kolme kiinalaista miestä on pelastettu purjeveneen hajottua voimakkaista tuulista lähellä saarta Krabissa.

Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että lauantaina (28th) heille ilmoitettiin purjeveneen maston ja moottorin rikkoutumisesta. Purjevene kellui lähellä neljättä saarta (Koh See).

He menivät ulos paikkaan, josta he löysivät purjeveneen nimeltä "Suntess". Veneen masto murtui. Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille, että purjevene oli rekisteröity Kiinassa. Kolme miespuolista kiinalaista löydettiin: Mu Zezhi, 47, veneen kapteeni, Jing Peng, 38, ja hra Mu Deng, 47.

Kolme kiinalaista miestä lähti Pak Namin osa-alueen venesatamasta vierailemaan läheisille saarille. Kun he olivat matkalla takaisin venesatamaan, puhalsivat voimakkaat tuulet, jotka saivat heidän mastonsa katkeamaan ja osuivat myös veneen moottoriin. Moottori hajosi ennen kuin kolme miestä soittivat Krabin meripoliisille.

Heillä kaikilla oli yllään pelastusliivit. Kukaan ei loukkaantunut. Ankkuri pudotettiin odottaessaan purjeveneen vetämistä takaisin myöhemmin, Krabin meripoliisi kertoi Phuket Expressille.

Samanlainen tapaus:

Malesialainen äiti ja hänen kuusivuotias tyttärensä on julistettu kuolleiksi, kun pitkähäntäinen vene kaatui Krabissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.