Phuket Festival 2023 alkaa virallisesti

Phuket -

Phuket Festival 2023 on nyt virallisesti alkanut.

Aiemmat tarinamme:

Phuketin kaupungin kunta kutsuu ihmisiä mukaan Phuket Festival 2023 -tapahtumaan Phuketin vanhassakaupungissa.

Nyt päivitykseen:

Phuket-festivaali avattiin virallisesti eilen illalla (27th) Phuketin kuvernööri Naroong Woonciew ja Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilard Chartered-risteyksessä Phuketin vanhassakaupungissa.

Saroj kertoi The Phuket Expressille: "Phuket on hyvin ainutlaatuinen luonto- ja kulttuurimatkailussa. Kaupunki on tuottanut maan suurimmat matkailutulot. Phuket Festival 2023 järjestetään 29. tammikuuta astith. Sen tarkoituksena on rohkaista Phuketin asukkaita näkemään arvokkaiden perinteidemme merkitys muinaisista ajoista. Käytämme sitä mitä meillä on matkailun edistämiseen ja samalla säilytämme sen, mitä meillä on tuleville sukupolville.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.