Nahkaselkäinen merikilpikonna munii Phang Nga Beachillä

Phang Nga-

Merikilpikonna munii rannalla Takua Thungin alueella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että tänä aamuna (28. tammikuuta)th) nahkakilpikonnan äiti oli hiljattain muninut Naklua Beachillä Kok Kloin osa-alueella.

Pesä on täynnä munia, joiden alueelle ei vaikuta merivesi tai huono sää. Niitä munia ei poistettu pesistä. Kaksi pesää on kuitenkin aidattu niiden suojelemiseksi.

Saatat pitää tästä:

Toinen nahkakilpikonna munii Phang Ngan rannalla.

Phuketin pohjoispuolella sijaitsevassa Phang Ngassa on satakolme merikilpikonnan poikasta kuoriutunut ja lähtenyt mereen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.