Thaimaan kansallispuiston viranomaiset varoittavat turisteja ulkomaalaisten ilmaisten kiipeämisen jälkeen Krabissa

KUVA: Thairath

Krabi -

Thaimaan kansallispuiston virkamies on varoittanut turisteja sen jälkeen, kun ulkomaalainen kiipesi ilman varusteita kuuluisan Mu Ko Phi Phin kansallispuiston kalliolle.

Kuvat tuntemattomasta ulkomaalaisesta vapaakiipeilystä levisivät viruksena Krabin Facebook-ryhmässä. Ulkomaalainen kiipesi kalliolle ilman turvavarusteita Rai Layn lahdella Ao Nangissa. Lähistöllä oli matkailijoita palveleva pitkähäntävene, jossa merellä odotti muita ulkomaalaisia.

KUVA: Sanook

Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston johtaja Teekawut Sriburin kertoi Phuket Expressille, että he tutkivat tapausta, koska kalliolle kiipeäminen on erittäin vaarallista ja kiellettyä.

Teekawat etsii myös turisti-pitkäpyrstöveneen kapteenin henkilöllisyyttä, koska he eivät estäneet ulkomaalaista vapaata kiipeämästä.

Tapaus on herättänyt raivoa joillakin thaimaalaisilla sosiaalisen median foorumeilla, ja monet julisteet, joissa ulkomaalaista pitäisi nostaa syytteeseen, ei kuitenkaan ollut heti selvää, mitä oikeussyytteitä tapahtumasta nostetaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.