Phuket Elephant Camp -yritykset valmiina kiinalaisille turisteille

Phuket -

Elefanttileiriyritykset Phuketissa ovat valmiita ottamaan vastaan ​​kiinalaisia ​​turisteja.

Elefanttialan toimija lähellä Nark Kerd Hilliä (Khao Phra Yai) Soi Yod Sanaessa, Chalongissa, kertoi Phuket Expressille, että kiinalaiset turistit olivat tärkeimmät turistit, jotka vierailivat norsuleireillä Phuketissa ennen Covid-19:ää. Itse asiassa kiinalaisia ​​turisteja oli noin 80 prosenttia ulkomaisista turisteista, jotka vierailivat norsupuistoissa.

Viime aikoina hieman yli 60 prosenttia norsuleirien asiakkaista on venäläisiä ja kazakstanilaisia ​​turisteja.

Elefanttipuistojen mukaan vierailijat haluavat osallistua norsujen ratsastukseen, ottaa kuvia norsujen kanssa, ruokkia norsuja ja ratsastaa mönkijällä katsellen luonnonmaisemia.

Elefanttipuistot ja -leirit ovat valmistautuneet ottamaan vastaan ​​enemmän kiinalaisia ​​turisteja lisäämällä kiinankielisten kylttien määrää ja ylläpitämällä edelleen Covid-19:n vastaisia ​​toimenpiteitä, kuten kasvosuojainten käyttöä.

TPN-media huomauttaa, että elefanttileirit, erityisesti ratsastuksen sallivat, ovat kiistanalaisia ​​monille länsimaisille vierailijoille kulttuurierojen vuoksi ja ovat näin ollen erittäin riippuvaisia ​​Kiinasta ja Venäjältä tulevista vierailijoista.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.