Nainen pidätettiin Chalongissa 2,072 XNUMX meth-pillerillä

Chalong -

Nainen pidätettiin 2,072 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja metamfetamiinin kanssa Chalongissa, Mueang Phuketissa.

Chalongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (27. tammikuuta) he ovat pidättäneet Sukanda 'On' Wetchagon, 30, Rawaista. Häneltä takavarikoitiin 2,072 0.90 metamfetamiinipilleriä ja XNUMX grammaa metamfetamiinia.

Hänet vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden (metamfetamiinipillerit ja kristallimetamfetamiini) laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa.

Saatat pitää näistä:

Epäilty on pidätetty 22,406 570.59 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia Kathun alueella.

Patongin Bangla Roadin viihdepaikan työntekijä pidätettiin kokaiinin kanssa sen jälkeen, kun hänen väitetään myyneen laitonta huumetta turisteille.

Mies pidätettiin Phuketissa 2,800 XNUMX metamfetamiinipillereillä, aseen ja luodeilla.

Pariskunta pidätettiin puolen kilogramman metamfetamiinin kanssa julkisessa puistossa Phuket Townissa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.