Phuket: Epäilty pidätettiin Bangkokissa 11 vuoden jälkeen väitetystä tuhopoltosta ja murhayrityksestä

Phuket -

Phuketista etsinnässä oleva epäilty on pidätetty Bangkokissa tuhopoltosta ja hänen väitetään yrittäneen tappaa vartijan käärmefarmilla Phuketissa 11 vuotta sitten.

Epäillyn väitetään myös olleen osallisena thaimaalaisen median mukaan surullisen kuuluisan kiinalaisen mafiapomon "Tuhaon" kanssa.

Central Investigation Bureau (CIB) kertoi Phuket Expressille keskiviikkona (25. tammikuuta), että he ovat pidättäneet Surachain, 42, Dusitin alueella. Phuketin provinssin tuomioistuin antoi Surachille pidätysmääräyksen, koska hän aikoi tappaa tuhopoltolla. Surachai on viety takaisin Chalongin poliisiasemalle Phuketissa lisätoimia varten. Hän on kiistänyt kaikki syytteet.

Huhtikuussa 23rd, 2012, kolme epäiltyä poltti käärmepuutarhan yrityksessä Phuketissa. He hyökkäsivät vain Anuchitiksi tunnistetun vartijan kimppuun, joka sai vakavia vammoja ja on nyt vammainen. Kaksi epäiltyä pidätettiin, ennen kuin he myönsivät, että Chaiyanat Kornchayanant tai "Tuhao" ja hänen vaimonsa palkkasivat heidät.

Saatat pitää tästä:

Väitetty kiinalainen mafiapomo nimeltä "Tuhao" ilmoittautui Bangkokin poliisille keskiviikkona 23. marraskuuta 2022, kun häntä syytettiin laittoman huumekaupan yhteistoiminnasta ja laittoman yökerhon toiminnasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.