Seitsemän ulkomaalaista turistia pelastettiin Phuketissa aaltojen kanssa taistelevalta veneeltä

Phuket -

Thaimaan kuninkaallinen laivasto pelasti seitsemän ulkomaalaista turistia ja kapteenin veneestä taisteltuaan aaltoja vastaan ​​Phuketissa.

Thaimaan kuninkaallisen laivaston kolmannen alueen komento kertoi Phuket Expressille, että eilen (25. tammikuuta)th), heille ilmoitettiin, että seitsemän ulkomaalaista turistia kuljettanut kalastusvene Phuketin eteläosassa taisteli voimakkaiden aaltojen kanssa meressä. Veneen navigaattori oli rikki, minkä vuoksi veneen kapteeni ei voinut viedä niitä takaisin rantaan.

Laivasto meni paikkaan, josta he lopulta löysivät kalastusveneen. He ja vene saapuivat turvallisesti Chalongin laiturille.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.