Kahdeksantoista pelaajaa pidätettiin Gambling Densissä kuuluisalla Chalongin temppelimessuilla

Chalong -

Kahdeksantoista pelaajaa pidätettiin kuuluisan Chalongin temppelimessujen uhkapeleissä.

Vuosittaiset Chalong Temple -messut ovat palanneet, ja niitä pidetään 21. tammikuutast tammikuulle 27th, 2023.

Alueen 8 poliisi kertoi Phuket Expressille, että ratsian kello 3 aamulla (30. tammikuuta)th) pidettiin Chalongin temppelimessuilla Chalongissa.

Suurin osa pelaajista on messuilla myyjiä, jotka liittyivät pelipesään messujen päätyttyä. Heidän löydettiin liittyä suosittuihin paikallisiin uhkapelipeleihin nimeltä "High-Low" ja "Rummy".

Kahdeksantoista pelaajaa, jotka olivat 15 miestä ja kolme naista, vietiin Chalongin poliisiasemalle syytteeseen osallistumisesta laittomaan uhkapeliin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.