Rantamarkkinat pidetään Rawaissa joka viikonloppu ensi kuusta alkaen

Rawai -

Rawai Beachillä järjestetään uudet markkinat joka viikonloppu ensi kuusta alkaen.

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille, että "Lard Lae Lay" (Watching Beach Market) pidetään joka viikon perjantai ja lauantai kahden kuukauden ajan ensi kuusta maaliskuuhun asti Rawai Beachillä. Markkinoilla on tarjolla paikallisten kalastajien tuoreita mereneläviä ja paikallisia tuotteita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.