Alkoholikauppiaat löysivät varhain aamulla laittomasti myyvän Bangla Roadilta

Patong -

Paikallisten asukkaiden mukaan varhain aamulla Bangla Roadilta löydettiin laittomasti myyviä alkoholimyyjiä.

Edellinen tarinamme:

Alkoholin myyminen vaahtomuovilaatikoissa myyjien tai pop-up-tyyppisissä alkoholikopeissa on kiellettävä, koska se on laitonta. Bangla Road on yleinen tie, eikä tiellä saa myydä alkoholia.

Tuntematon paikallinen asukas, joka ajoi Bangla Roadilla, kertoi Phuket Expressille, että tänä aamuna (6. tammikuuta) kello 00 jotkut alkoholikauppiaat myivät alkoholia ulkomaalaisille turisteille pöydillä ja tuoleilla asiakkaille.

Paikalliset kutsuvat viranomaisia ​​tutkimaan asiaa ja ryhtymään toimenpiteisiin.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.