Kolme ihmistä loukkaantui kolminkertaisen ajoneuvon kolarissa Kathussa

Kathu -

Kolme ihmistä on loukkaantunut kolminkertaisen ajoneuvon kolarissa Kathussa.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen onnettomuudesta tiistaina (24th) Phra Phuket Kaew Roadilla Kathussa U-käännöksessä lähellä autokoulua.

He ja Phuket Express saapuivat paikalle ja löysivät tieltä kolme vaurioitunutta ajoneuvoa, mukaan lukien tila-auton. Kolme loukkaantunutta raportoitiin. He kaikki vietiin paikalliseen sairaalaan.

Kathun poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.