Kathu kannustaa moottoripyöräilijöitä käyttämään kypärää 100 prosenttia ajasta

Kathu -

Kathun alue kannustaa moottoripyöräilijöitä käyttämään kypärää 100 prosenttia ajasta.

Ryhmä Kathun virkamiehiä, joita johti Kathun piiripäällikkö Siwat Rawangkul ja kansanterveysviranomaiset, liittyivät 100-prosenttisesti kypärän käyttö -kampanjaan.

Mr. Siwat kertoi Phuket Expressille, että Phuketin ja Kathun viranomaiset kannustavat sekä moottoripyöräilijöitä että matkustajia käyttämään kypärää. Moottoripyörän kuljettajan tulee noudattaa liikennesääntöjä eikä ajaa alkoholin kanssa. Kampanjan tavoitteena on ehkäistä ja vähentää liikenneonnettomuuksia.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.