Ensimmäinen taiwanilainen kiertueryhmä kolmeen vuoteen saapuu Samuin saarelle

KUVA: MGR verkossa

Surat Thani -

Ensimmäinen taiwanilainen kiertueryhmä saapui Samuin saarelle lähes kolmeen vuoteen Covid-19-rajoitusten vuoksi.

Samuin matkailuyhdistyksen entinen presidentti kertoi Phuket Expressille, että ensimmäinen 142 jäsenen taiwanilainen kiertueryhmä saapui Samuin saarelle eilen (24. tammikuuta).th).

He matkustavat myös Ang Thong Islandille, Tao Islandille ja Nang Yuan Islandille neljän päivän ja kolmen yön matkoille Surat Thanissa. He pitävät luonnonmatkailusta ja temppeleistä ja pyhäköistä.

Ensi kuussa Kiinan ja Venäjän lentoyhtiöt saapuvat Surat Thanin kansainväliselle lentokentälle ja aikovat vierailla maakunnan saarilla, mukaan lukien Samuin saari.

Tämän kuun alusta lähtien lentoasemalle on saapunut 86,507 91,570 matkustajaa ja lautalta saapui XNUMX XNUMX matkustajaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.