Patong-autovuokraamo pidätettiin ajoneuvojen pysäköimisestä julkisilla paikoilla

Patong -

Patongissa toimiva autovuokraamo on pidätetty sen väitettyä pysäköineen vuokra-autoja yleiselle alueelle lähellä Patong Beachia.

Uutiset tulivat sen jälkeen, kun henkilökohtainen Facebook-käyttäjä julkaisi ongelman ensimmäisen kerran Newshawk Phuket Facebook-ryhmä tänä aamuna (25th). Viesti levisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa.

Patongin poliisi kertoi tänään Phuket Expressille tarkastaneensa alueen valituksen jälkeen. Autovuokraamo on pidätetty. Patongin poliisi selitti lain operaattorille, jonka nimeä poliisi ei antanut. Patongin poliisi ei antanut muita yksityiskohtia syytteestä ja sakosta.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että pysäköintipaikat tiellä ovat julkiseen käyttöön eivätkä yksityisille yrityksille. On monia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​vierailijoita, jotka tarvitsevat pysäköintipaikkoja lähellä rantaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.