Phuket järjestää vuosittaisen sankaritar-festivaalin

Phuket -

Vuosittainen sankaritar-festivaali järjestetään tämän vuoden maaliskuussa Thalangissa.

Phuketin varakuvernööri Amnuay Pinsuwan kertoi Phuket Expressille, että tänä vuonna festivaali järjestetään 13.–15. maaliskuuta.th, 2023 Thalangin historiallisessa puistossa Thep Krasattrissa.

Festivaali tähtää matkailun edistämiseen esittelemällä Phuketin Thalangin paikallista elämäntapaa ja historiaa. Samalla se tukee uusia sukupolvia perinteiden ja kulttuurin säilyttämisessä. Luvassa on monia aktiviteetteja, kuten perinteisiä valo- ja ääniesityksiä, erilaisten Phuketin tuotteiden ja paikallisten ruokien myyntiä ja paljon muuta.

Tapahtuman avainhetki on Thao Thep Krasattrin ja Thao Si Soonthornin historiallinen esitys kunnioittaakseen kahden sankarittaren ja Thalangin esivanhempien hyvyyttä, jotka taistelivat ja uhrasivat rohkeasti maan suojelemiseksi. jolla monet asuvat rauhassa vielä tänäkin päivänä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.