Chartered Bank House, uusi maamerkki Phuket Townissa, avataan ensi kuussa

Phuket -

Standard Chartered Bank Housen peruskorjaus Phuketissa on nyt 85-prosenttisesti valmis. Sen odotetaan avautuvan uutena maamerkkinä matkailulle ensi kuussa, Phuketin kuvernööri Narong Woonciew kertoi Phuket Expressille.

Kiinalais-portugalilainen talo on paikka, jossa Standard Chartered Bankin johtajat asuivat aiemmin. Talo sijaitsee Damrong Roadilla Talad Yaissa, Mueang Phuketissa. Talo on kunnostettu uudeksi maamerkiksi matkailulle, jossa turistit voivat vierailla. Remontin kokonaisbudjetti on 28 miljoonaa bahtia.

Phuketin julkisten töiden sekä kaupunki- ja maaseutusuunnittelun päällikkö Suwit Pansangiem kertoi Phuket Expressille, että kunnostus on kestänyt lähes kaksi vuotta. Nyt se on 85-prosenttisesti valmis. Hieman lisää remonttia tarvitaan vielä talon sisällä ja lähiympäristössä. Remontin odotetaan valmistuvan kokonaisuudessaan ensi kuussa.

Ennen remonttia kautta MGR verkossa
Remontin jälkeen

Phuket Express totesi, että kiinalais-portugalilaisen arkkitehtuurin tyylinen Standard Chartered Bank oli ensimmäinen ulkomainen pankki, joka avattiin Phuketissa vuonna 1907. Se on nykyään museo, joka sijaitsee Phuketin vanhassakaupungissa.

Standard Chartered Bank Phuketin vanhassakaupungissa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.