Toinen nahkakilpikonna munii Phang Nga Beachillä

Phang Nga -

Toinen nahkakilpikonna munii Phang Ngan rannalla.

Khao Lampi-Hat Thai Mueangin kansallispuiston työntekijät kertoivat Phuket Expressille löytäneensä jäljen nahkaselkäisestä äidistä makaamassa munia rannalla kansallispuiston alueella tällä viikolla.

Pesä sijaitsee lähellä kansallispuiston keskustaa. Merivesi, huono sää, muut eläimet tai ihmiset eivät vaikuta alueelle. Niitä munia ei poistettu pesästä.

Merikilpikonnien poikasten uskotaan kuoriutuvan 55 päivässä. Merikilpikonnan jäljet ​​siivottiin, jotta kukaan ei varastaisi noita munia.

Saatat pitää näistä:

Yhteensä 129 merikilpikonnan munaa on löydetty pesästä Phang Ngan rannalla, Phuketin pohjoispuolella.

Phuketin pohjoispuolella sijaitsevassa Phang Ngassa on satakolme merikilpikonnan poikasta kuoriutunut ja lähtenyt mereen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.