Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: kiinalaiset saapuvat, uzbekki pidätettiin 2.23 kg kokaiinin kanssa ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 16. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 22. tammikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Traaginen tosi rakkaustarina "Sarasin Bridge Love Story" Dumin ja Giw'n välillä on muutettu aivan uudeksi elokuvaksi.

Mies nimeltä "Dum", joka oli Baht-bussin kuljettaja, ja nainen nimeltä "Giw", joka oli opettaja, olivat rakastavia. Länsimaiset lukijat tunnistavat samanlaisia ​​teemoja kuin Romeo ja Julia.

2. Singaporelainen etsintäkuulutettu epäilty pidätettiin Phuketin kansainvälisellä lentokentällä, koska hänen epäillään osallistuneen Ponzi-huijaukseen.

Daryl Cai Yonghui, 32, Singaporen kansalainen, oli Department of Special Investigationin (DSI) etsintäkuulutettuina. Lähes 10,000 XNUMX thaimaalaista teki valituksen tästä Ponzi-huijauksesta.

3. 47-vuotias romanialainen sukeltaja on edelleen kateissa 15 päivää. Kokonaishaku päättynyt

Laajemmat etsinnät päättyivät ja siirtyivät paikallisten kalastajien ja asukkaiden auttamaan jatkamaan hänen etsintöään.

4. Yhteensä 182 kiinalaista turistia saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle keskiviikkona (18th), yksi.

Ensimmäinen ryhmä kiinalaisia ​​turisteja laskeutui lentokentälle Spring Airlinesin suoralla lennolla Shanghaista Phuketiin.

5. Uzbekistanin nainen on pidätetty 2.23 kilogramman kokaiinin kanssa Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Shoira Rakmonova, 41, Uzbekistanin kansalainen, pidätettiin Thaimaan tullissa (tuonti) kansainvälisessä terminaalissa. Häneltä takavarikoitiin kahdeksan kokaiinipussia, jotka painoivat yhteensä 2.23 kiloa.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.