Phuketin taksinkuljettaja sai syytteen potkittuaan moottoripyörää Patongissa

Patong -

Taksinkuljettaja, joka jäi CCTV:n kuvaukselle potkivan moottoripyörää taksiautonsa edessä, sai syytteen.

Patongin kaupungin poliisi kertoi The Phuket Expressille, että moottoripyörän omistaja teki ilmoituksen poliisille CCTV-kuvan perusteella. Videoleike oli levinnyt myös sosiaalisessa mediassa eilen (22.).

Taksinkuljettaja, joka tunnistettiin vain Mr. Sitiksi, 45, on ilmoittautunut poliisille. Hänen kanssaan tehtiin huume- ja alkoholitestit, mutta jälkiä ei havaittu.

Sit kertoi poliisille, että moottoripyörä oli pysäköity hänen autonsa eteen. Hän oli kiireinen ja vihainen ennen kuin potkaisi moottoripyörää.

Mr. Sitiä syytetään muiden omaisuuden vahingoittamisesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.