Saksalainen mies löydettiin kuolleena hypättyään Krabin kalliolta

Krabi -

30-vuotias saksalainen mies löydettiin kuolleena, kun hän hyppäsi kalliolta Mueang Krabista.

Hat Noppharat Thara – Mu Ko Phi Phi -kansallispuiston johtaja Teekawut Sriburin kertoi Phuket Expressille, että saksalainen mies tuli kansallispuistoon lauantaina (21. tammikuuta).st) myöhään iltapäivällä.

He sanoivat, että masennuksesta kärsinyt ja sairaalasta juuri päästetty Kevin Andre Loo, 30, oli Khao Ngon Nakin metsäpolulla ja uhkasi kuolemalla itsemurhalla. Phuket Express totesi, että kansallispuiston toimisto on julkaissut hänen nimensä.

Kansallispuiston virkailijat tapasivat herra Loon klo 5. He yrittivät saada hänet tulemaan alas kalliolta ja lopulta hän suostui tulemaan alas.

Klo 6 herra Loo pyysi lepäämään ja vastaamaan saapuvaan puheluun. Puhelimen loputtua hän pahoitteli viranomaisia, ennen kuin juoksi heti karkuun ja hyppäsi alas kalliolta. Kallio on noin 30 metriä korkea. Poliisit eivät pystyneet pysäyttämään häntä, koska se tapahtui hyvin nopeasti.

Kesti yli kuusi tuntia etsiä herra Looa pimeässä alas kalliolta. Herra Loon ruumis löydettiin kello 1 sunnuntaina (00. tammikuuta).nd). Hänen ruumiinsa siirrettiin metsästä kello 6.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.