103 merikilpikonnan poikasta kuoriutuvat ja suuntaavat takaisin mereen Phang Ngassa

Phang Nga -

Phuketin pohjoispuolella sijaitsevassa Phang Ngassa on satakolme merikilpikonnan poikasta kuoriutunut ja lähtenyt mereen.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että 103 merikilpikonnan poikasta on kuoriutunut munistaan. Kilpikonnanpoikaset vapautettiin takaisin kotiinsa mereen.

Kuusikymmentäneljä nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt merelle Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.