Mies pidätettiin 2,800 XNUMX metamfetamiinipillerillä ja aseella Phuketissa

Phuket -

Mies pidätettiin Phuketissa 2,800 XNUMX metamfetamiinipillereillä, aseen ja luodeilla.

Phuketin maakunnan poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat äskettäin pidättäneet, ilman tarkkaa päivämäärää ja kellonaikaa, 50-vuotiaan Narong 'Yee' Homhuanin. Häneltä takavarikoitiin 2,800 3 metamfetamiinipilleriä, käsiase ja XNUMX luotia.

Hänet pidätettiin Kathussa. Hänet vietiin Kathun poliisiasemalle syytteeseen luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta myyntitarkoituksessa sekä ampuma-aseen ja ampumatarvikkeiden laittomasta hallussapidosta.

Hän ei kertonut, miksi hänellä oli tavarat.

Saatat pitää myös:

Epäilty on pidätetty 22,406 570.59 metamfetamiinipillereillä ja XNUMX grammalla metamfetamiinia Kathun alueella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.