Viihdehenkilöstö Patongissa pidätettiin kokaiinin kanssa

Patong-

Patongin Bangla Roadin viihdepaikan työntekijä pidätettiin kokaiinin kanssa sen jälkeen, kun hänen väitetään myyneen laitonta huumetta turisteille.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että varhain aamulla lauantaina (21st) he ja Phuketin turistipoliisi ovat pidättäneet miehen, joka tunnetaan vain Mr. Ruengiksi, 61. Häneltä takavarikoitiin kolme kokaiinipussia, jotka painoivat yhteensä 1.77 grammaa. Hänet vietiin Patongin poliisiasemalle syytteeseen luokan 2 huumeiden laittomasta hallussapidosta Thaimaassa (kokaiini).

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi partioi Bangla Roadilla ja anonyymi huolissaan oleva viihdepaikan pitäjä kertoi poliisille, että Bangla Roadilla oli viihdepaikan työntekijä, joka myi kokaiinia ulkomaalaisille turisteille. Poliisi löysi herra Ruengin ja etsi hänet ennen kuin löysi hänestä kokaiinia.

Saatat pitää myös:

Uzbekistanin nainen on pidätetty 2.23 kilogramman kokaiinin kanssa Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.