Phuketin viranomaiset tarkastavat kodittomia Patongissa

Patong -

Asianomaiset Phuketin viranomaiset tarkastivat Patongin alueella asunnottomat ihmiset ja kerjäläiset viime viikolla.

Phuket Protection Center for Destitute -viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että he tarkastivat kodittomia ja kerjäläisiä lähellä Patong Beachia ja lähialuetta kampanjassa 16. tammikuuta.th tammikuulle 20th Patongin poliisin ja Patongin lainvalvontaviranomaisten kanssa.

Kahdeksan koditonta löydettiin, joista neljä oli miestä, kolme naista ja nuori tyttö. Viranomaiset tallensivat heiltä henkilötietoja. Kolme heistä vietiin Phuket Protection Center for Destitute, vaikka tämä oli vapaaehtoista, muut kieltäytyivät.

Asunnottomien, erityisesti maahanmuuttajien, määrä on lisääntynyt Phuketissa viime vuosina useiden tekijöiden, kuten Covid-pandemia, rajoitusten ja edelleen palaavan matkailun ja työmarkkinoiden vuoksi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.