Uzbekistanin nainen pidätettiin 2.23 kilogramman kokaiinin kanssa Phuketin lentokentällä

Phuket -

Uzbekistanin nainen on pidätetty 2.23 kilogramman kokaiinin kanssa Phuketin kansainvälisellä lentokentällä.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille, että he ovat tänä aamuna (20. tammikuuta) pidättäneet rouva Shoira Rakmonovan, 41, Uzbekistanin kansalainen Thaimaan tullissa (tuonti) kansainvälisessä terminaalissa. Häneltä takavarikoitiin kahdeksan kokaiinipussia, jotka painoivat yhteensä 2.23 kiloa.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille, että rouva Rakmonova matkusti yksin Dohasta Qatarista suoralla lennolla Phuketin kansainväliselle lentokentälle.

Häntä etsittiin laskeutumisen jälkeen, kun poliisit saivat vihjeen epäilyttävästä henkilöstä. Kokaiini löytyi kannettavan tietokoneen laukusta, jota hänellä oli mukana.

Rouva Rakmonova vietiin Sakoon poliisiasemalle syytteeseen luokan 2 huumeiden tuomisesta Thaimaahan (kokaiini).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.