Venäläinen nainen loukkaantui törmättyään moottoripyörällään autoon Kamalassa

Kamala -

Venäläinen nainen loukkaantui, kun hänen ajamansa moottoripyörä törmäsi autoon Kamalassa.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta eilen iltapäivällä torstaina (19. tammikuuta).th) Patong – Kamala Roadilla Kamalassa.

He saapuivat paikalle ja löysivät tien sivusta vaurioituneen Honda PCX 150 CC -moottoripyörän. Läheltä löydettiin tuntematon loukkaantunut venäläinen nainen ja hänet vietiin läheiseen sairaalaan. Lähistöltä löytyi vaurioitunut valkoinen auto, jonka kuljettaja ei loukkaantunut.

Phuket Express huomautti, että pelastuslaitokset eivät julkistaneet molempien loukkaantuneiden nimiä.

Kamalan poliisi jatkaa tutkintaa selvittääkseen onnettomuuden tarkan syyn mahdollisia jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.