Päihtynyt poliisivapaaehtoinen ja lääkintähenkilöstö loukkaantuivat moottoripyörien törmäyksessä Phuket Townissa

Phuket -

Päihtynyt poliisin vapaaehtoistyöntekijä ja lääkintähenkilöstö ovat loukkaantuneet moottoripyörien törmättyä Phuketin kaupungissa.

Phuketin kaupungin liikennepoliisi kertoi Phuket Expressille, että hätäkeskukseen ilmoitettiin onnettomuudesta torstaiaamuna (19. tammikuuta).th) Korsimbi Roadilla lähellä Rang Hilliä Talad Nueassa, Mueang Phuketissa.

Paikalle saapuneet pelastusjoukot löysivät kaksi loukkaantunutta miestä ja kaksi vaurioitunutta moottoripyörää. Yksi loukkaantuneista oli läheisen sairaalan lääkintähenkilöstö. Pelastusryhmät ja lainvalvontaviranomaiset salasivat hänen nimensä.

Toinen ratsastaja on Phuketin kaupungin poliisin rekisteröity vapaaehtoistyöntekijä, joka tunnetaan vain Mr. Kreangsakina, 52, ja hän on pukeutunut poliisin univormuun.

Kreangsak kirjasi alkoholin hengitystestissä 241 milligrammaa alkoholiprosenttia kehossaan, mikä ylittää selvästi laillisen ajorajan.

Kreangsak vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle syytteeseen rattijuopumuksesta, joka aiheutti vahinkoa sekä ruumiin- ja mielenvaurioita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.