Kiina sallii virallisesti ryhmämatkojen jatkamisen Thaimaahan

Thaimaa-

Kolme vuotta kestäneiden Covid-19-pandemian aiheuttamien matkustusrajoitusten jälkeen Kiina on poistanut rajoituksen ryhmämatkoilta Thaimaahan ja 19 muuhun maahan perjantaista 20 alkaen äkillisellä ilmoituksella.

Kiina oli aiemmin poistanut yksittäisiä kansainvälisiä matkustusrajoituksia aiemmin tässä kuussa.

Kiinan kulttuuri- ja matkailuministeriö ilmoitti asiasta, johon kuuluivat myös maat, kuten Venäjä ja Uusi-Seelanti.

Tämä antaa virallisesti matkatoimistoille ja online-matkatoimistoille mahdollisuuden alkaa varata suuria ryhmämatkoja, jotka usein nähdään matkustavan busseilla ja joita johtavat lipunkannattajat. Kiina on historiallisesti ykkösmaa Thaimaahan saapuneiden turistien raakamäärien suhteen, noin XNUMX prosenttia.

Thaimaan matkailuala ottaa uutiset lämpimästi vastaan, vaikkakin jotkut paikalliset asukkaat ovat jo nähneet sosiaalisessa mediassa valittavan mahdollisista tulevaisuuden liikenneongelmista.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.