Thaimaa esittelee jatkuvan sitoutumisensa Expo 2028 – Phuketin isännöimiseen

LEHDISTÖTIEDOTE:

Tiedotustilaisuudessa korostettiin Expoa kansallisena agendana ja Kaakkois-Aasiassa ensimmäinen laatuaan koko alueen hyödyttävä tapahtuma.

Bangkok, 18. tammikuuta 2023 – Ulkoministeriö piti tiedotustilaisuuden, jossa esiteltiin Thaimaan jatkuvaa sitoutumista ja näkemystä Expo 2028 – Phuketin isännöimiseen teemalla "Elämän tulevaisuus: Harmonyssa eläminen, vaurauden jakaminen" ja haettiin tukea Thaimaan jäsenmailta. Bureau International des Expositions (BIE) tulevissa vaaleissa Pariisissa kesäkuussa 2023 valitakseen voittajan isäntäkohteen.

Herra Sarun Charoensuwan, ulkoministeriön pysyvä sihteeri, sanoi: "Thaimaan tarjous isännöidä Expo 2028 Phuketissa on etusijalla kansallisena asialistana. Thaimaa ja Phuket ovat täysin valmiita isännöimään Expoa, joka on ensimmäinen laatuaan Kaakkois-Aasiassa ja hyödyttää koko aluetta.

Thaimaan näyttelyn visio, mukaan lukien sen teema ja konsepti, joka pyrkii vastaamaan ihmisiin, planeettaan ja hyvinvointiin vaikuttaviin kiireellisiin globaaleihin haasteisiin, esitteli Thaimaan kongressi- ja näyttelytoimiston (TCEB) puheenjohtaja Chiruit Isarangkun Na Ayuthaya. Hän sanoi: "Expo 2028 - Phuket on foorumi osallistujamaille esitellä ratkaisujaan kestävään tulevaisuuden elämään, jossa ihmiset ja ympäristö ovat keskiössä."

Phuketin kuvernööri Narong Woonciew sanoi: "Thaimaan tarjous järjestää Expo 2028 – Phuket oli paikallinen aloite, jota ohjasivat Phuketin paikalliset yhteisöt. Sen vahvuus matkailukohteena huippuluokan palveluineen ja sen pitkän aikavälin kehitysstrategia edistää kestävyyttä kaikissa ulottuvuuksissa teki Phuketista sopivan paikan inspiroida ja edistää myönteisiä muutoksia kohti kestävää tulevaisuutta.

Myös Phuket Tourist Associationin neuvoa-antava puheenjohtaja Bhummikitti Ruktaengam ja arkkitehti Dr. Peeradon Kaewlai, Expo 2028 Phuket Thailandin neuvonantaja, osallistuivat tiedotustilaisuudessa vahvistamaan Thaimaan valmiutta isännöidä Expo 2028 – Phuket.

Expo 2028 – Phuketin suunnittelu ja konsepti keskittyy "Flow of Nature" -tapahtumaan ja painottaa vihreän teknologian käyttöä.

Tiedotustilaisuuden jälkeen varaulkoministeri Vijavat Isarabhakdi isännöi vastaanoton, jossa korostettiin Phuketin ainutlaatuista charmia ja vahvuuksia, kuten paikallista gastronomiaa, kulttuuria sekä kestävää ja terveysmatkailua sekä Phuketin vahvaa osallistumista. paikalliset yhteisöt Expo 2028 – Phuket -projektissa. Paikalla oli toimintaa Phuket Young Ambassadorsilta sekä Manita Duangkham Farmer – Miss Thailand 2022 ja Phuketista kotoisin oleva.

Teemana "Local to Global: Phuket Expo 2028" pidettyyn vastaanottoon UM:n Vithes Samosorn Hallissa osallistui noin 250 edustajaa diplomaattisista ja kunniakonsulaateista, kauppakamareista, mediasta ja yksityisestä sektorista.

Lähde ja kuvat: Ulkoministeriö, Thaimaa

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.