Ratsastaja kuoli moottoripyörän törmäyksessä Rassassa

Rassada -

Rassadassa ratsastaja on julistettu kuolleeksi tapahtumapaikalla kahden moottoripyörän törmättyä.

Pelastuslaitokset kertoivat Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin onnettomuudesta torstaina ennen puoltapäivää (19. tammikuuta).th) Sam Kong Roadilla, Phuket Rajabhat -yliopiston vieressä olevalla tiellä Rasadassa, Mueang Phuketin alueella.

He saapuivat paikalle löytääkseen kaksi vaurioitunutta moottoripyörää. Yksi moottoripyöräilijöistä sai vakavia pää- ja silmävammoja. Hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi tapahtumapaikalla. Kaksi muuta loukkaantunutta kuljetettiin läheiseen sairaalaan kiireelliseen lääkärinhoitoon.

Poliisi ei julkistanut osallistuneiden ratsastajien nimiä.

Silminnäkijät kertoivat Phuket Expressille, että kuolleeksi julistettu moottoripyöräilijä tuli oikealta suunnalta, kun taas toinen moottoripyörä tuli väärältä suunnalta, koska se on yksisuuntainen tie.

Phuketin kaupungin poliisi jatkaa kuitenkin tutkintaa jatkotoimia varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.