PÄIVITYS: Phuketin Thep Sisin -sillalle sijoitetut liikennepollarit hidastamaan ajoneuvoja

Phuket -

Phuket Townin Thep Sisinin (Klong Koh Phee) sillalle on sijoitettu kumiset liikennepollarit liikenneonnettomuuksien estämiseksi.

Edellinen tarinamme:

Kaksi ihmistä kuoli päihtyneen sedanin kuljettajan törmättyä moottoripyörän sivuvaunuun Mueang Phuketissa Seven Days New Year -liikenneturvallisuuskampanjan aikana.

Nyt päivitykseen:

Phuketin kaupungin apulaiskaupunginjohtaja Prasit Sinsaowapak kertoi Phuket Expressille, että sillan molemmille ajokaistalle on asetettu kumipollarit ajoneuvojen hidastamiseksi ja liikenneonnettomuuksien vähentämiseksi. Tällä sillalla on tapahtunut monia liikenneonnettomuuksia, joissa on loukkaantunut ja kuollut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.