Neljätoista ihmistä pidätettiin Phuketin uhkapelihyökkäyksessä Phuketin vanhankaupungin yökerhossa

Phuket -

Neljätoista ihmistä pidätettiin yökerhon rahapelipesässä Phuketin vanhassakaupungissa.

Phuketin kaupungin poliisi kertoi Phuket Expressille, että tänään puolenyön jälkeen (19. tammikuuta) Phuketin kaupungin poliisin ryhmä teki ratsian uhkapelipesään yökerhon kolmannessa kerroksessa lähellä Surin Circleä (tunnetaan nimellä Fountain Circle) Rassada Roadilla Taladissa. Yai Phuketin vanhassakaupungissa.

Pidätys tapahtui sen jälkeen, kun poliisi sai vihjeen, että yökerhon sisällä oli uhkapelipesä. Neljätoista pelaajaa on pidätetty ja takavarikoitu rahapeliesineitä, mukaan lukien pokerikortit.

Heidät vietiin Phuketin kaupungin poliisiasemalle. Yhtä heistä syytetään laittomasta rahapelitoiminnasta. Muita syytetään laittomaan uhkapeliin osallistumisesta. He kaikki myönsivät syytteet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaajaa ei löydy, se on todennäköisesti jo poistettu. Muita toimia ei tarvita.

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.