Valashain täplitetty kalaverkko jumissa pyrstössä Krabissa

Krabi -

Mueang Krabin saarella havaittiin suuri valashai, jonka pyrstössä oli kalaverkko.

Videoleike kiertueveneestä lähellä Hong-saarta Than Bok Khoranin kansallispuistossa julkaistiin Facebook-sivulla, joka esitti tapahtuman. Massiivinen, noin kuusi metriä pitkä valashai ui pyrstönsä kiinni kalastusverkosta. Sen hännän kerrottiin loukkaantuneen verkosta.

Than Bok Khoranin kansallispuiston johtaja Weerasak Srisajjang kertoi Phuket Expressille, että he ovat etsineet valashaita eilisestä (17. tammikuuta) lähtien.th) sen jälkeen, kun heille on ilmoitettu. Retkiveneiden järjestäjiä ja sukeltajia kehotetaan auttamaan valashain etsinnässä sekä poistamaan verkko turvallisesti.

Jos joku näkee valashain, soita kansallispuistoon numeroon 075 681 096 tai ota suoraan yhteyttä herra Wanchai Sumongkoliin 088-449-7717.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.