PÄIVITYS: Romanian sukeltaja Phuketissa edelleen kateissa 10 päivää, kokonaisetsintä päättynyt

Phuket -

47-vuotias romanialainen sukeltaja on edelleen kateissa kymmenen päivää.

Edellinen tarinamme:

Romanialainen sukeltaja oli kadonnut merestä lähellä Kaew Nok -saarta Rawaissa, Phuketin eteläpuolella tammikuun 8.th, 2023.

Nyt päivitykseen:

Rawain pormestari Aroon Solos kertoi Phuket Expressille eilen (17th), että etsintä oli jatkunut tammikuun 8th eiliseen tammikuun 17. päivään astith meren alla ja helikopterilla, mutta silti ei merkkejä MR:stä. SEBASTIAN EMIL SOMESAN.

Etsinnän komentokeskus oli siirretty Yanui Beachiltä Rawaista Rawain kuntaan, ja laajempi etsintä päättyi ja siirrettiin paikallisten kalastajien ja asukkaiden käsiin auttamaan hänen etsimisensä jatkamista.

Laajemmat ponnistelut helikopterien ja laivaston alusten kanssa on tällä hetkellä keskeytetty, mutta viranomaiset lupasivat jatkaa etsintöjä pienemmässä mittakaavassa kalastajien välityksellä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.