Phuket toivottaa tervetulleeksi ensimmäisen suoran kiinalaisen turistilennon lähes kolmeen vuoteen

Phuket-

Yhteensä 182 kiinalaista turistia saapui Phuketin kansainväliselle lentokentälle keskiviikkona (18th), yksi.

Ensimmäinen ryhmä kiinalaisia ​​turisteja laskeutui lentokentälle kello 6 Spring Airlinesin suoralla lennolla Shanghaista Phuketiin.

Thaimaan matkailuviranomaisen Phuketin toimiston johtaja Nanthasiri Ronnasiri ja asiaankuuluvat viranomaiset toivottivat heidät lämpimästi tervetulleiksi ja johtivat heitä.

He saivat matkamuistoja lentokentältä. Tervetuloa Phuketiin Phuket Expressistä

Phuketin yritykset ovat innoissaan ja valmiita ottamaan vastaan ​​kiinalaisia ​​turisteja.

Lisää Suoria lentoja Kiinasta on tarkoitus saapua Phuketiin tässä kuussa noin 500 matkustajan kanssa.

Sillä välin viime viikolla 9. tammikuutath, 2023. 269 kiinalaista turistia Kiinan Xiamenista on laskeutunut Thaimaan Suvarnabhumin lentokentälle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.