Phuket kutsuu kaikki liittymään lyhtyjuhliin kiinalaisen uudenvuoden alkaessa

Phuket -

Phuketin kunta kutsuu ihmisiä mukaan vuosittaiseen lyhtyjuhlaan Phuketin vanhassakaupungissa kiinalaisen uudenvuoden alkaessa.

Phuketin kaupungin pormestari Saroj Angkanapilart kertoi Phuket Expressille, että festivaali järjestetään Charter Intersectionissa Phuketin vanhassakaupungissa 5. helmikuuta asti.th. Phuketissa on aloitettu Lyhtyjuhlien järjestäminen vuodesta 2016 lähtien paikallisten perinteiden säilyttämiseksi ja matkailun edistämiseksi.

Lyhtyillä ei ole vain kaupunkia, vaan myös taloja ja yrityksiä alueella. Tule ottamaan kuvia kauniista vanhankaupungin maisemista lyhtyjen kanssa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.