Kuningaskobra pyydetty kotona Thalangista

Thalang –

Neljä metriä pitkä kuningaskobra on saatu kiinni paikallisesta talosta Thalangissa.

Paklokin pormestari Panya Sampaorat kertoi Phuket Expressille, että Paklokin pelastustyöntekijät saivat ilmoituksen käärmeestä Baan Paklokin talossa viime yönä (17. tammikuuta).th).

He saapuivat taloon löytääkseen talon sisältä teini-ikäisen kuningaskobran. Heidän "ammattimaisen käärmeenkäsittelyn" tiiminsä kesti noin puoli tuntia saadakseen kuningaskobran kiinni.

Kuningaskobra on neljä metriä pitkä ja painaa 10 kiloa. Kuningaskobra vapautetaan takaisin paikalliseen metsään.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.