Thalangin poliisi varoittaa yksin asuvia naisia ​​ja transsukupuolisia

Phuket -

Thalangin alueen Sakoon poliisi on varoittanut yksin asuvia naisia ​​ja transsukupuolisia olemaan varovaisempi yöaikaan.

Sakoon poliisi kertoi Phuket Expressille, että viime viikolla naisille ja transsukupuolisille, jotka asuivat täysin yksin, etenkin vuokrahuoneissa, oli "vaaroja".

"Varmista, että ovet ja ikkunat on lukittu ennen nukkumaanmenoa. Siellä on paljon epäilyttäviä miehiä muilta alueilta ja maakunnista. Jos jotain epämiellyttävää tapahtuu, soita 191. Vaarallisimmat ajat ovat kello 2–00. Sakoon poliisi ilmoitti.

Phuket Express huomautti, että Sakoon poliisi ei suoraan maininnut, mitä oli tapahtunut aiemmin, mikä olisi aiheuttanut varoituksen.

Sakoon poliisi julkaisi myös kuvan harmaasta T-paidasta pyytääkseen julkista apua, jos joku tunnistaa, että joku oli äskettäin pukeutunut T-paitaan. He totesivat, että henkilö on erittäin vaarallinen ja edelleen paennut.

He ovat kuitenkin sittemmin poistaneet julkaisun, mikä lisää sosiaaliseen mediaan hämmennystä vaarasta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.