Phuketin suurimmat tarinat menneeltä viikolta: romanialainen sukeltaja kadonnut, kiinalaiset turistit saapuivat Phuketiin ja paljon muuta

Hei Phuket Expressin lukijat ja kannattajat!

Seuraava on viikoittainen ominaisuus, jossa korostamme paikallisia huipputarinoita alueellamme Phuketissa viime viikolta. Tarinoiden määrä vaihtelee viikoittain.

Toimitustiimimme valitsee ja kuratoi ne, ja ne on suunniteltu lukijoillemme, jotta he saavat nopeasti "keräyksen" tärkeistä tarinoista, jotka he ovat saattaneet unohtaa. Julkaisemme päivittäin monia tarinoita ja alueemme tärkeistä tapahtumista tai muutoksista on helppo unohtaa. Teemme kansalliset yhteenvedot erillisessä artikkelissa, tämä on vain Phuketin maakunnan paikallisia huipputarinoita.

Ne eivät ole missään erityisessä tärkeysjärjestyksessä, vaan suunnilleen julkaisujärjestyksessä. Nämä ovat maanantaista 9. tammikuuta 2023 sunnuntaihin 15. tammikuuta 2023.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat paikalliset huipputarinat!

  1. Kadonneen 47-vuotiaan romanialaisen sukeltajan etsintä Rawaissa on jatkunut. 

Hän on ollut kadoksissa nyt kymmenen päivää. Hakua on jatkettu päivästä 1 tähän päivään asti.

2. Lisää Suoria lentoja Kiinasta on tarkoitus saapua Phuketiin tässä kuussa noin 500 matkustajan kanssa.

Tässä kuussa tammikuun 18th , Kiinasta tulee suoria lentoja Phuketiin, kaksi lentoa Shanghaista ja yksi lento Nankingista. Yhteensä kolme lentoa kuljettaa noin 500 matkustajaa.

3. Ulkomaalainen turisti, joka on laillistettu lääkäri, pelasti venäläisen turistin hukkumasta Patong Beachillä.

Avulias turisti kieltäytyi tunnistamasta, koska hän ei ole sankari ja auttaa vain apua tarvitsevia.

4. Kadonnut jahti nimeltä "Marco Polo" löydettiin Indonesian aluevesien läheltä sen jälkeen, kun se oli kadonnut viime kuusta lähtien.

Vene ilman kapteenia ja matkustajia löydettiin kellumasta merestä Indonesian aluevesien läheltä.

5. Päihtyneen tila-auton kuljettajan hallussa oli 11 metamfetamiinipilleriä, kun hän ajoi renkaalla rikki, mikä aiheutti kipinöitä etupyörästä Thalangissa.

Kuljettajaa syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja ajamisesta metamfetamiinipillerien ottamisen jälkeen. Kuljettaja myönsi ottaneensa kolme metamfetamiinipilleriä kello 7.

Siinä kaikki tälle viikolle, kuten aina, kiitos tuestanne!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

 

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.