PÄIVITYS: Phuketin tila-auton taksinkuljettajan ajokortti on peruutettu

Phuket -

Päihtyneeltä tila-auton kuljettajalta, joka myönsi ottaneensa metamfetamiinipillereitä ja ajaneensa renkaan rikkoutuessa aiheuttaen kipinöitä etupyörästä Thalangissa, ajokortti on otettu pois.

Edellinen tarinamme:

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin klo 9 perjantaiaamuna (00. tammikuuta).th).

Nyt päivitykseen:

Phuketin maakuljetustoimisto kertoi Phuket Expressille tällä viikolla, että vain Mr. Pichaiksi tunnistetun tila-auton kuljettajan ajokortti on poistettu, koska hän ajoi ja käytti laittomia huumeita.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.