Liity kiinalaisen uudenvuoden 2023 juhliin ympäri Thaimaata

LEHDISTÖTIEDOTE:

Jännittäviä, eloisia ja värikkäitä juhlia kiinalaisen uudenvuoden juhlimiseksi järjestetään lukuisissa paikoissa valtakunnassa, mukaan lukien pohjois-, etelä-, keski-, itä- ja koillisalueilla.

Bangkok, 16. tammikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) haluaa kutsua turisteja kokemaan eri puolilla Thaimaata järjestettävien kiinalaisen uudenvuoden juhlien eläväistä hauskanpitoa, juhlan väriä ja hämmästyttävää kulttuuria ja perintöä.

Vuonna 2023 kiinalainen uusivuosi on 22. tammikuuta ja juhlia pidetään tänä päivänä ja sen tienoilla:

Bangkok ja Keski-alue

Chinatown Kiinalainen uusivuosi 2023
14.-15, 2023-18.00, Odeon Circle, Yaowarat Road, Bangkok
Poimintoja: Erilaisia ​​aktiviteetteja, kuten kulttuuriesityksiä, näyttely kiinalaista uutta vuotta Thaimaassa ja Thaimaan ja Kiinan suhteita, kiinalaisen taiteen demonstraatioita, mukaan lukien kalligrafia ja paperinleikkaus. Koko kuukauden ajan tapahtumakatu on kauniisti koristeltu valokoristeilla teemalla ”Vauraus, vauraus, onnea, kanin vuosi”, joka koostuu valaistusta tunnelikaarista, valaisimista ja katuvaloista 200 metrin päässä. .

Ratchaburi Chinatown -messut 2023
19.–23. tammikuuta 2023, Pracha Phatthanan pato, Mueangin alue, Ratchaburi
Poimintoja: Chinatownin vesiverhojen valo- ja ääniesitys, leijona- ja lohikäärmetansseja, kulttuuriesityksiä, paraatteja, nykyaikaisia ​​esityksiä ja taiteilijaesityksiä, valokoristeita ja lyhtynäytöksiä, perinteisen kiinalaisen uudenvuodenruoan ruoanlaittoesityksiä tuomaan onnea ja onnea sekä taidenäytöksiä , mukaan lukien kiinalainen astrologia, paperinleikkaus ja lyhtyjen valmistus.

Samut Sakhon kiinalainen uusivuosi 2023
19.-23, 2023th Maharaja Park ja Samut Sakhonin kaupungin pilaripyhäkkö
Poimintoja: Kulttuuriparaaatit, kuluttajamessut, paikallisen ruoan ja kiinalaisen uudenvuodenruoan myynti onnea ja onnea tuomaan sekä erilaisia ​​aktiviteetteja.

Paknamin kaupungin lyhtyfestivaali 2023
20.-19, Thamkatanyu Foundation (Sian Lo Tai Tien Kong), Bang Pun alapiiri, Mueangin piiri, Samut Prakan
Poimintoja: Suuri lyhtynäytös, jossa on yli 5,000 5 lyhtyä Taiwanista, mukaan lukien sarjakuvalyhdyt, fantasialyhdyt, jumalan lyhdyt ja ilotulitus. Näyttelyt viidestä taitavasti kivestä veistetystä jumalasta ja jättimäisestä vihreästä jadesta veistetystä leijonaparista. Erilaisia ​​esityksiä, mukaan lukien leijonatanssit, nukkenäytökset ja lyhtypiirustuskilpailu.

Suphan Buri kiinalainen uusivuosi 2023
21.-31, Dragon Descendants Museum, Mueang District, Suphan Buri
Poimintoja: Suphan Burin nuorisoesityksiä, lohikäärmeen jälkeläisten esityksiä – leijonatanssia, sotarumpuesitystä, yhdeksän lohikäärmeen tanssia, kung fua ja muita kiinalaisia ​​kamppailulajeja, kiinalaisen oopperan naamioiden vaihtoa, perinteistä kiinalaista tanssia sekä kuuluisien thaimaalaisten taiteilijoiden ja julkkisten konsertteja. Koko tapahtuman ajan City Pillar Shrine, Dragon Descendants Museum, Celestial Dragon Village ja Buddhism Memorial Park ovat kauniisti koristeltu valokoristeilla.

Pak Nam Pho kiinalainen uusivuosi 2023
15.–26. tammikuuta 2023, Chao Phraya River, Mueangin alue, Nakhon Sawan
Poimintoja: 12 päivää ja 12 yötä juhlia erilaisilla suotuisilla toimilla, mukaan lukien kunnioituksen osoittaminen arvostetuille Chao Pholle ja Chao Mae Pak Nam Pholle pohjoisissa ja eteläisissä pyhäköissä ja ansioiden tekeminen. Plussaa taiteilijoiden ja laulajien esityksiä, valokuvausselvitystoimintaa sosiaalisessa mediassa, perinteisen kiinalaisen uudenvuodenruokien myynti onnea ja onnea tuomaan sekä kiinalainen oopperaesitys.

Pohjoinen alue

Chiang Mai Chinatown -festivaali 2023
22. tammikuuta 2023, Lao Zhou Alley, Wichayanon Road-Chiang Mai Road (Warorot Marketin ympärillä)
Poimintoja: Lohikäärme- ja leijonaesityksiä, valokuvakoppeja, paikallisten ja kiinalaisten uudenvuodenruokien myyntiä tuomaan onnea ja onnea sekä kilpailuja.

Itäinen Alue

Pattayan kiinalaisen uudenvuoden festivaali 2023
20.-22, Central Pattaya Activity Lawn, Lan Pho Public Park, Na Kluea ja Walking Street, Pattaya, Chon Buri
Poimintoja: Thai-kiinalaisia ​​kulttuuriesityksiä, leijona- ja lohikäärmetanssiesityksiä, kuuluisien taiteilijoiden konsertteja ja näyttely kiinalaisen uudenvuoden festivaalin historiasta.

Koillisalue

Udon Thani kiinalaisen uudenvuoden festivaali 2023
18.-21, isoisä-isoäiti-pyhäkkö, Mueangin piiri, Udon Thani
Poimintoja: Udon Thanin arvostettujen kiinalaisten jälkeläisten klubien ja perheiden kiinalaista taidetta ja kulttuuritoimintaa, kuten leijonatanssia, kultaista lohikäärmettä, punaisia ​​lyhtykoristeita, kiinalaisia ​​musiikkiesityksiä, kiinalaista kalligrafiaa ja perinteisten kiinalaisten uudenvuodenruokien myyntiä tuomaan onnea ja onnea.

Korat kiinalaisen uudenvuoden festivaali 2023
21.-24, Thao Suranaree Monument ja Chomphon Road, Mueang District, Nakhon Ratchasima
Poimintoja: Jumalten kulkue pyhäköistä ympäri Koratin kaupungin, kansanlauluesityksiä, nykytaiteen ja kulttuurin esityksiä sekä tunnettujen paikallisten ravintoloiden ruokien myyntiä.

Mukdahan Indochina Fest 2023
19.-22, Old Town Quarter, Mueang District, Mukdahan
Poimintoja: Nykykulttuurin esityksiä, Baslop-tanssia, vietnamilaista Ao Dai- ja kiinalaista Qipao-muotinäytöstä, Indochina Kids Contest, kiinalaisen kalligrafian kirjoitusesitys, paikallisten ruokien myyntiä, mukaan lukien vietnamilaista ruokaa. Lisäksi taidegalleria ja Mukdahan-taiteilijoiden näyttely. Tapahtuman alue tullaan sisustamaan kauniisti valokoristeilla.

Eteläinen alue

Hat Yai kiinalaisen uudenvuoden festivaali 2023
21.–24. tammikuuta 2023, Niphat Uthit 2-3 Road, Hat Yai District, Songkhla
Poimintoja: Valoisasti sisustettu tapahtumapaikka, jossa on lyhtykaareja ja kävelykatuja, jotka tarjoavat täydellisen taustan kultaisen lohikäärmeen ja leijonan tanssiesityksiin Yalasta, kiinalaisille kulttuuriesityksille ja kuuluisan thaimaalaisen COCKTAILin esityksille. Lisäksi aasialaisen lauluntekijän Frances Yipin erityinen konsertti, joka lähetetään livenä yleisölle ympäri maailmaa.

Kiinalaisen uudenvuoden festivaali 2023 Phuket Townissa
27.–29. tammikuuta 2023, Queen Sirikit Park, Thalang Road, Phuket
Poimintoja: Erilaisia ​​esityksiä ja näytelmiä, ruokakojuja, akateemisia luentoja Phuketin vanhankaupungin arkkitehtuurista ja säilyttämisestä sekä kiinalais-portugalilaisen arkkitehtuurianimaatioprojektista sekä paikallisen ja perinteisen ruoan myyntiä.

Phuketin lyhtyfestivaali 2023
15.–5, Limelight Avenue, Phuket
Poimintoja: Guzheng-esityksiä, kiinalaisia ​​fanitanssit, leijonatanssit ja paikallisten talojen lyhtykoriste.

Trangin kiinalaisen uudenvuoden festivaali 2023
20.-22, Trangin kaupungin kunnanvirasto
Poimintoja: Paikallisten opiskelijoiden leijonatanssiesitys ja erilaisia ​​muita esityksiä sekä kuluttajamessut.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.