129 nahkakilpikonnanmunaa löydetty Phang Nga Beachiltä

Phang Nga -

Yhteensä 129 merikilpikonnan munaa on löydetty pesästä Phang Ngan rannalla, Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että maanantaina (16. tammikuuta)th) heille ilmoitettiin paikalliselta, että nahkakilpikonnan äiti munii Bang Kwan Beachillä Kok Kloissa Takua Thungissa.

DMCR:n viranomaiset löysivät pesästä yhteensä 129 merikilpikonnan munaa, joista 117 on hedelmällisiä munia. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Yhteensä 190 Hawksbill-merikilpikonnan munaa on löydetty pesästä Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.