Thaimaassa järjestetään vuosittain kansallinen opettajien päivä  

Phuket

Thaimaa -

Opetusministeriö järjesti vuotuisen valtakunnallisen opettajien päivän tilaisuudet tänään 16. tammikuutath.

Thaimaan pääministeri kenraali Prayut Chan-o-cha on paljastanut tämän vuoden opettajien päivän iskulauseen "Hyvät opettajat, hyvät opiskelijat, hyvä tulevaisuus". Tapahtuma järjestetään Opettajan voima on koulutuksen laatua muuttavan sydän -idean alla.

Kenraali Prayut johti tänä aamuna tapahtumaa Thaimaan opettajien neuvostossa. Tänä vuonna oli 67th Opettajan päivä. Opettajat ympäri maan liittyivät opettajien päivän tapahtumiin maakunnassa.

Bangkok

Tämä päivä on opettajien opettajien päivä, kun taas vastaava opiskelijapäivä on normaalisti kesäkuun toisena torstaina uuden lukukauden alkamisen jälkeen.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The Pattaya Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.