Phang Nga Beachiltä löydettiin 190 merikilpikonnan munaa

Phang Nga-

Yhteensä 190 Hawksbill-merikilpikonnan munaa on löydetty pesästä Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella.

Mu Ko Surinin kansallispuiston viranomaiset kertoivat Phuket Expressille, että eilen, 15th), he löysivät jälkiä merikilpikonnaemosta, joka munii rannalta Kura Burin alueella kansallispuiston alueella.

He löysivät pesästä yhteensä 190 merikilpikonnan munaa. Munat on siirretty läheiselle turvalliselle alueelle sään aiheuttamien vahinkojen vuoksi.

Kuusikymmentäneljä nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja suuntautunut merelle Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.