Päihtynyt Phuketin tila-auton kuljettaja pidätettiin huumeiden kanssa holtittoman ajon jälkeen videolle

Phuket -

Päihtyneen tila-auton kuljettajan hallussa oli 11 metamfetamiinipilleriä, kun hän ajoi renkaalla rikki, mikä aiheutti kipinöitä etupyörästä Thalangissa.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin klo 9 perjantaiaamuna (00. tammikuuta).th).

Poliisi pysäytti lopulta tila-auton, jossa ei ollut matkustajia. Tila-auton kuljettaja Pichai Klomsanoh, 29, löytyi 11 metamfetamiinipillereistä. Kuljettaja vietiin Tha Chachain poliisiasemalle.

Tha Chatchain poliisi kertoi Phuket Expressille, että kuljettajaa syytetään luokan 1 huumeiden laittomasta hallussapidosta ja ajamisesta metamfetamiinipillerien ottamisen jälkeen. Kuljettaja myönsi ottaneensa kolme metamfetamiinipilleriä kello 7.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.