150,000 XNUMX bahtin arvoinen kultarannekoru palautettiin brittimiehelle Patongissa – VIDEO

Phuket -

Thaimaalainen mies on palauttanut 150,000 XNUMX bahtia arvoisen kultarannekkeen Patongissa olevalle brittiomistajalle.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että keskiviikkona 11. tammikuutath , Jakkarin Kongmueang, 46, teki ilmoituksen Patongin poliisille kultaisesta rannekorusta, jonka arvo on nyt 150,000 11 bahtia. Hän kertoi poliisille löytäneensä kultaisen rannekkeen baarista Soi Banglasta tammikuun XNUMXth.

Patongin poliisi kertoi Phuket Expressille, että perjantaina (13th), Ryan Ashley Horner, Britannian kansalainen, tuli Patongin poliisille kysymään, löysikö joku hänen kultarannekkeensa. Ryanin suureksi yllätykseksi poliisi sanoi kyllä, että joku löysi sen

Poliisi ilmoitti Jakkarinille, että Horner oli saapunut paikalle kultarannekorun kuitin kanssa kultaliikkeestä, josta hän sen osti. Kultaisen rannekorun koodinumero vastasi asiakirjaa. Herra Jakkarin tarkasti CCTV-materiaalia baarissa ja huomasi, että herra Horner oli baarissa ennen kuin hän löysi kultarannekkeen.

Kultainen rannekoru palautettiin lopulta omistajan Hornerille, joka kiitti herra Jakkarinia. Hän on erittäin onnellinen, koska hänellä ei ollut toivoa löytää kultarannekettaan sen menettämisen jälkeen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.