64 merikilpikonnan poikasta kuoriutuvat ja palaavat kotiin Phang Ngassa

Phang Nga-

Kuusikymmentäneljä nahkakilpikonnan poikasta on kuoriutunut onnistuneesti ja lähtenyt merelle Phang Ngassa, Phuketin pohjoispuolella.

Meri- ja rannikkoresurssien ministeriö (DMCR) kertoi Phuket Expressille, että nahkakilpikonnaemä muni yhteensä 106 munaa Bang Khwan Beachillä Takua Thungin alueella viime vuoden marraskuussa.

Varhain eilen aamulla (14. tammikuuta) 64 merikilpikonnan poikasta kuoriutui munistaan. 37 munasta ei kehittynyt täysin. Yksi merikilpikonnan poikanen kuoli pian kuoriutumisen jälkeen. Neljä munaa odottaa edelleen kuoriutumista.

Kilpikonnanpoikaset vapautettiin takaisin kotiinsa mereen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Auta tukemaan Phuket Expressiä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.